Stijldansen

 

Stijldansen is erg populair zowel bij jong als oud! Het is leuk en ontspannend. Natuurlijk spelen we in op de nieuwste trends. Naast de reguliere danslessen zijn er thema-avonden, oefenavonden en organiseren we verschillende workshops. Twee keer per jaar starten we met een nieuwe cursus (februari en september). Tevens hebben we speciale cursussen voor trouwparen en maken we op maat gemaakte openingsdansen!

Kortom Kolmschot studio is een ontmoetingsplaats waar vele uurtjes worden doorgebracht en nieuwe vriendschappen ontstaan.

Vanaf september 2020 beginnen we weer met de lessen op onze gezellige leslocatie: Erve Boerrigter, Plechelmusstraat 14 in de Lutte.

Volwassenen
Ga je binnenkort trouwen of vind je dansen gewoon leuk en wil je er samen een avondje van genieten, dan is dat een goede reden om op dansles te gaan. In de les staat gezelligheid voorop en ondertussen word je het dansen aangeleerd. Privélessen zijn ook altijd mogelijk. De nieuwe cursussen stijldansen beginnen vanaf woensdag, 16 september a.s.. De korte cursus van 5 lessen is zeer geschikt voor trouwparen!

Inschrijven voor de cursus kan door een email te sturen met je n.a.w. gegevens naar

Openingsdans Trouwparen
Ga je binnenkort trouwen en heb je een openingsdans nodig? Binnenkort starten we weer met een korte cursus van 5 lessen speciaal voor trouwparen. Je leert o.a. de Quickstep met hoekdraai. Deze kun je heel goed als openingsdans gebruiken. De cursus bestaat uit 5 lessen en de kosten zijn € 95,- per paar. De cursus start vanaf donderdag, 17 september a.s.. Opgeven kan door een email te sturen naar

Tevens kunnen we, via privélessen een op maat gemaakte openingsdans maken. Door onze jarenlange ervaring kunnen we voor ieder wat wils maken. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Locatie Erve Boerrigter De Lutte
Dag Tijd Lesgeld per paar
Beginners (15 lessen) donderdag 19.30-20.30 uur € 190,00
Beginners (10 lessen) donderdag 19.30-20.30 uur € 140,00
Beginners ( 5 lessen, speciaal voor trouwparen) donderdag 19.30-20.30 uur € 95,00