De Lutter Voorjaarstocht

 

Zondag 26 mei: De Lutter Voorjaarstocht

 

De werkgroep van de Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond organiseert dit jaar voor de 32ste keer een fietstocht. Dit keer in navolging van vorig jaar een eendaagse tocht.

Op zondag 26 mei staat de negende Lutter Voorjaarstocht op de kalender. Een fietsevenement waarbij de deelnemers in staat worden gesteld om kennis te maken met de fraaie omgeving van het Hellehondsdorp.

Routes

Het karakteristieke dorpshuis Erve Boerrigter aan de Plechelmusstraat 14, fungeert als startpunt voor deze Lutter Voorjaarstocht. Waar de tocht precies heen voert, blijft een verrassing. Dat de deelnemers op 26 mei tal van mooie plekjes rondom het kerkdorp te zien krijgen, lijdt echter geen twijfel. De fietsers kunnen kiezen uit twee afstanden: 25 en 50 kilometer. Vertrek is mogelijk tussen 10.00 en 13.00 uur.

Kosten

De inschrijvingskosten bedragen € 5,–  voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot en met 12 jaar.  Traditiegetrouw is er onderweg en ook na afloop een traktatie voor de fietsers.

Namens de werkgroep De Lutter Voorjaarstocht van de Stichting Dorpshoes Erve Boerrigter wensen wij iedereen veel fietsplezier!

Voor vragen en/of meer informatie;

Contact

   Jan Tijman op Smeijers

   06-511 506 52

  jgp.tijman@wxs.nl