Opnieuw het oude jaar uit met het Dorpstheater!

Woensdag 28 december 2022 – Aanvang 20.00 uur – Zaal open om 19.15

Drie jaar na de eerste Oudejaarsconference presenteert het Dorpstheater op woensdag 28 december weer een programma met veel humor en mooie (luister)liedjes in dorpshoes Erve Boerrigter. De naam mag dan iets zijn gewijzigd (Oudejaarsavond), de formule van deze voorstelling is onveranderd gebleven. Alle ingrediënten voor een sfeervolle en gezellige avond zijn dus volop aanwezig.

Belangrijke vraag is dan natuurlijk: wie staan er dit keer op de ‘planken’. Op een uitzondering na is daarop het antwoord: louter Luttenaren! De scherpe en hilarische buuts komen van (Proat)Paul Wiefferink en Miriam Bekke. Jolanda Elferink laat horen dat ze niet alleen een prima schutter is, maar ook over een prachtige stem beschikt. Bij haar debuut in het Dorpstheater zal Jolanda een aantal nummers zingen die ook goed passen bij de (feestelijke) tijd van het jaar.

Ook voor The Hounddogs, inmiddels uitgebreid tot een 5-koppig gezelschap, is het optreden tijdens de Oudejaarsavond een bijzonder moment. Het is voor de eerste keer dat zij zich live laten horen met nummers van onder meer Bruce Springsteen, Golden Earring en David Bowie. Met Hans Leferink, die tevens fungeert als presentator, verzorgen The Hounddogs ook de afsluiting van de avond. Na afloop is er vanzelfsprekend een gezellige after-party.

Wie nu denkt ‘Daar wil ik graag bij zijn!’ doet er goed aan 30 november vrij te houden in zijn of haar eigen agenda. Op woensdag 30 november wordt in dorpshoes Erve Boerrigter van 19.30 tot 20.30 uur een voorverkoop gehouden voor deze Oudejaarsavond. De kaarten kosten nog steeds tien euro per stuk en daarmee is deze voorstelling zo’n beetje het enige dat niet te lijden heeft gehad onder de enorme inflatie en geen cent duurder is geworden. Een kop koffie/thee voor aanvang van de voorstelling en een drankje plus lekkernij die passen bij de tijd van het jaar zijn bij de prijs inbegrepen.

Voor de goede orde: voor deze voorstelling kunnen geen kaarten worden besteld via deze website! Tijdens de voorverkoop kunnen maximaal vier kaarten per persoon worden afgehaald. De verkoop gebeurt op basis van binnenkomst. En ook nu is het motto vol = vol. Omdat er altijd sprake is van last-minute afmeldingen (bijv. als gevolg van ziekte) wordt er wel een wachtlijst aangelegd van belangstellenden die in eerste instantie geen kaartje hebben weten te bemachtigen.

Voor deze voorstelling geldt geen dresscode. Maar tussen kerst en oud en nieuw zou het credo kunnen zijn: Trek oe beste pak an, het kan en het mag!