Jan Riesewijk alsnog in het Lutter Dorpstheater!

Lang, heel lang geleden (september 2019) hadden we ons allemaal verheugd op de komst van Jan Riesewijk naar ons Dorpstheater. De enorme belangstelling voor deze voorstelling heeft ons destijds compleet overrompeld. Om in de enorme behoefte te kunnen voorzien, werd in allerijl besloten een tweede voorstelling aan te bieden.
Helaas moesten beide voorstellingen uiteindelijk vanwege privé-omstandigheden worden afgeblazen.
De daarop volgende coronaperiode en de overvolle agenda van Jan maakten het voor ons niet mogelijk een nieuwe datum te plannen voor het optreden van Jan.

Gelukkig kunnen we u melden dat dat nu wel is gelukt. Op vrijdag 5 april (aanvang 20.00 uur) komt Jan samen met twee muzikanten en een zangeres, met wie hij de succesvolle theatervoorstelling ‘Tweeduuster’ deed, naar dorpshoes Erve Boerrigter.

Wat de bezoekers kunnen verwachten? Een mooie mix van Twentse conferences, serieuze liedjes, lief en leef en natuurlijk de nodige humor!

De uitdaging is nu om iedereen die digitaal of telefonisch kaarten had gereserveerd de mogelijkheid te bieden alsnog gebruik te maken van die reservering. Wij doen ons uiterste best iedereen die een kaartje had gereserveerd (of zelfs had afgerekend) te bereiken en hen te wijzen op deze nieuwe datum van de uitgestelde voorstelling van Jan Riesewijk. Van de mensen die destijds digitaal een kaartje hadden gereserveerd, beschikken we gelukkig over hun contactgegevens.

Helaas geldt dat niet voor de mensen die tijdens de voorverkoop in het dorpshoes aan de balie een kaartje hebben gekocht. In de hectiek van die ochtend zijn hun namen en contactgegevens niet genoteerd. Vooral omdat zij al wel hebben betaald voor een kaartje (dat ze misschien ook nog keurig hebben bewaard) is ons er veel aan gelegen om deze personen in contact te komen.

Heeft u destijds aan de balie van het dorpshoes € 7,50 betaald voor een kaartje dan verzoeken we u zo snel mogelijk (vóór uiterlijk 1 maart) contact op te nemen met het Dorpstheater. Dat kan door te bellen met Stephan Scheper (06-20018944).

Wie digitaal een kaartje had gereserveerd, heeft inmiddels een e-mail, appje of telefoontje gekregen. Ook zij worden gevraagd vóór uiterlijk 1 maart te laten weten of ze er op vrijdag 5 april alsnog bij zijn én hoeveel kaarten wij moeten reserveren.

Mocht u komen: de kaarten liggen dan ’s avonds voor u klaar bij de kassa en kunnen ter plekke worden betaald (€ 7,50 per stuk).

Belangrijk: omdat we voorrang geven aan de mensen die destijds een kaartje hadden gekocht of gereserveerd, zijn er op dit moment geen (nieuwe) kaarten te koop! Mocht die ruimte er later nog komen dan zullen we dat tijdig bekend maken.

De voorstelling begint om 20.00 uur en het theatercafé is vanaf 19.15 uur geopend. Met uw medewerking hopen we er alsnog een prachtige avond van te kunnen maken.