Dorpstheater

Binnenkort in ons Dorpstheater

 

‘Zölf Met Nemm’n’ in openluchttheater

Het Dorpstheater van dorpshoes Erve Boerrigter gaat iets bijzonders doen. Onder het motto ‘Zölf Met Nemm’n’ wordt zaterdag 22 juni vanaf 20.30 uur een muzikaal feestje gehouden in het openluchttheater in het kerkenbos. Wij zorgen voor een sfeervolle setting en prima live-muziek van Johnny Teardrop and the Tissues en twee lokale dj’s. Alle overige ingrediënten voor een gezellige avond, van drank tot een hapje voor op de barbecue, moeten de bezoekers zelf meenemen.

Het akoestische optreden van de Oldenzaalse formatie Johnnie Teardrop and the Tissues is de eerste activiteit van het Dorpstheater op een andere locatie dan de vertrouwde zaal in het dorpshoes. Op de een na langste dag van het jaar wordt in het openluchttheater naast de blokhut (aan het Kerkenbospad) een ZMN-concert gehouden. Waarbij ZMN dus niet staat voor Zomer Midder Nacht, maar voor het credo van de avond: ‘Zölf Met Nemm’n’.

Het zelf meenemen beperkt zich, wat ons betreft, niet alleen tot de drank en de hapjes. Bezoekers worden opgeroepen om ook zitkussens (voor op de tribune van het openluchttheater), klapstoelen, koelboxen en vooral goede zin mee te nemen. Wij zorgen ervoor dat het terrein in retrostijl wordt aangekleed. Met passende verlichting en andere sfeeratributen. Aan een speciaal ZMN-barbecuepakketje te bestellen bij de lokale ondernemers wordt nog gewerkt. Op het terrein zelf komen voldoende parkeerplaatsen voor de kruiwagens en bolderkarren waarmee de bezoekers hun spulletjes mee kunnen nemen.

Hoofdact van de avond is Johnny Teardrops and the Tissues. Onder aanvoering van zanger Henk ter Grote werkt deze Oldenzaalse formatie zich door een akoestisch repertoire heen van louter klassiekers, variërend van rhythm & blues tot pop, rock en soul. Van Morrison, Rod Stewart, The Police, Ry Cooder en nog meer grootheden passeren 22 juni de revue. Het voorprogramma, de pauze-act en de after-party worden verzorgd door de Lutter dj’s Daktari (Gerard Veldscholten) en Dennis (Oude Egbrink).

Kaarten voor deze eerste editie van ZMN zijn vanaf woensdag 15 mei verkrijgbaar en kosten 7,50 euro per stuk. Kaarten zijn online te bestellen via het webformulier onder aan deze pagina en ook verkrijgbaar aan de balie van dorpshoes Erve Boerrigter. Telefonisch zijn kaarten te reserveren bij José Bossink (06-13374950) Katin Achterberg (06-13255723).


Houd voor meer informatie over dit programma onze Facebook-pagina, dorpsblad ’t Luutke en de regionale dag- en weekbladen goed in de gaten. Binnenkort worden meer details bekend gemaakt. Met ingang van dit nieuwe seizoen kunnen kaarten voor alle voorstellingen in het Dorpstheater ook per e-mail worden besteld. Wat gebleven is, is de exclusiviteit van alle activiteiten. Vol blijft nog steeds vol. Wij hebben er ongelofelijk veel zin in en hopen dat dat bij u niet anders zal zijn. U hoort nog van ons!

Om op de hoogte te blijven van alle activiteiten of om kaartjes te reserveren, kunt u gebruik maken van het formulier onderaan deze pagina. Uw reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van ons hebt ontvangen.

Door het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring.