Dorpstheater

Binnenkort in ons Dorpstheater

‘Verrassende’ start tweede seizoen Dorpstheater

Met drie (van de vier) uitverkochte voorstellingen kan het Dorpstheater De Lutte terugkijken op een uitermate geslaagd eerste seizoen. Geen wonder dat de vrijwilligers van dit theatertje in dorpshoes Erve Boerrigter vol enthousiasme aan de slag gingen met de programmering voor een nieuwe cyclus van vier voorstellingen of concerten van cultureel talent uit de eigen regio. Zonder al teveel te willen verklappen, kan al wel worden gemeld dat er opnieuw mooie en bijzondere avonden aan zitten te komen!

 

Voor de trouwe bezoekers van het Dorpstheater is het goed om te weten dat het tweede seizoen op donderdag 11 april wordt ingeluid met een voorstelling die vooral als ‘verrassend’ mag worden aangemerkt. Twee artiesten uit ons eigen Hellehondsdorp hebben elkaar gevonden in een uniek samenwerkingsverband. Wat het publiek kan verwachten? Mooie luisterliedjes (‘die je na afloop meeneemt in je hoofd’) afgewisseld met beschouwende teksten, gebracht in een intieme sfeer. Soms serieus, dan weer met een vette knipoog. Luisteren, lachen, meezingen en vooral beleven zijn de belangrijkste ingrediënten van dit programma.

 

Houd voor meer informatie over dit programma onze Facebook-pagina, dorpsblad ’t Luutke en de regionale dag- en weekbladen goed in de gaten. Binnenkort worden meer details bekend gemaakt. Met ingang van dit nieuwe seizoen kunnen kaarten voor alle voorstellingen in het Dorpstheater ook per e-mail worden besteld. Wat gebleven is, is de exclusiviteit van alle activiteiten. Vol blijft nog steeds vol. Wij hebben er ongelofelijk veel zin in en hopen dat dat bij u niet anders zal zijn. U hoort nog van ons!

Om op de hoogte te blijven van alle activiteiten of om kaartjes te reserveren, kunt u gebruik maken van het formulier onderaan deze pagina. Uw reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van ons hebt ontvangen.

Door het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring.