EHBO vereniging St. Martinus


 
[ebs_row] [ebs_column lg=”10″ md=”12″ sm=”12″ xs=”12″ ]

De EHBO vereniging St. Martinus vierde in 2011 haar 60 jaar jubileum. In voorgaande jaren zijn er veel mensen opgeleid tot gediplomeerde EHBO er. Deze mensen zijn voor de samenleving hard nodig. Daar waar nodig zullen ze alles geven voor de medemens.
Ieder jaar volgt de gediplomeerde EHBO er 8 oefenavonden (verplicht vanuit de Bond) om hun diploma geldig en up toe date te houden.
In deze avonden wordt veel praktijk gestopt, iedere EHBO er is aan het werk. Verder komt de AED veelvuldig aan bod. Ook wordt er ieder seizoen een buiten oefenavond georganiseerd, een avond waar samen met lotussen een ongeluk wordt nagebootst.Zo was er in 2010 een oefenavond samen met de plaatselijke vrijwillige brandweer en had Ellen ,,onze instructrice” in 2011 een oefenavond georganiseerd met de motor club; “een avond om niet snel te vergeten”.

Wat doet de EHBO zoal:
 
[list] [li type=”custom” icon=”fa-check-square-o” icontype=”fa” iconcolor=”#4abc40″]We verzorgen de EHBO eenheidscursus. Theoretisch gedeeltelijk is zelfstudie, de praktijk wordt u in[/li] [li type=”custom” icon=”fa-check-square-o” icontype=”fa” iconcolor=”#4abc40″]7 a 8 avonden aangeboden (bij voldoende aanmeldingen)[/li] [li type=”custom” icon=”fa-check-square-o” icontype=”fa” iconcolor=”#4abc40″]We verzorgen Reanimatie/AED cursus zowel voor particulier als voor verenigingen/bedrijven en buurtverenigingen. We ondersteunen evenementen in en om De Lutte met de EHBO zorg.[/li] [li type=”custom” icon=”fa-check-square-o” icontype=”fa” iconcolor=”#4abc40″]Verzorgen de AED/ Reanimatie herhalingslessen.[/li] [li type=”custom” icon=”fa-check-square-o” icontype=”fa” iconcolor=”#4abc40″]Verzorgen verbandposten Hebben in De Lutte 3 AED s in beheer waarvan er een op het Lutterzand hangt.[/li] [/list] [/ebs_column] [/ebs_row]  

[servicebox icon=”fa-home” icontype=”fa” icon_size=”40″ iconbg_size=”60″ iconbg_radius=”50″ margin_bottom=”30″ margin_top=”30″ iconbgcolor=”#FFFFFF” iconcolor=”#777777″ headingtype=”h1″ heading=”Contact Info” readmorestyle=”default”] [icon type=”fa fa-envelope” fontsize=”16″]

[icon type=”fa fa-globe” fontsize=”16″] www.ehbodelutte.nl

[/servicebox]